Advertisement

Responsive Advertisement

Instagram’da ‘sessiz mod’ devri!

Instagram’da ‘sessiz mod’ devri!

Instagram, kullanıcılara uygulama üzerinde daha fazla kontrol sağlamak için tasarlanmış yeni özelliklerle merhaba diyor.


En popüler sosyal medya platformlarından olan Instagram yeniliklere imza atmaya devam ediyor. Şirket, kullanıcılara uygulama üzerinde daha fazla kontrol sağlamak için tasarlanmış yeni özelliklerle merhaba diyor. Bu özelliklerin başında ise ‘Sessiz Mod’ geliyor.

Instagram birçok yeni özellik sunmaya başlıyor

Instagram’ın yeni hizmeti, tıpkı telefonlardaki ‘Rahatsız Etmeyin’ ayarı gibi çalışıyor. Bu özellik aktif olduğunda Instagram telefonunuza herhangi bir bildirim göndermiyor. Bu özelliği aktif eden kullanıcıların profilinde ise ‘sessiz modda’ olduğu belirtilecek. Bunun yanı sıra mesaj gönderen kullanıcılar, ulaşmak istedikleri kişinin müsait olmadığına dair bir bildirim alacak.



Kullanıcılar, sosyal medya uygulamasının sunduğu yeni ‘Sessiz Mod’ özelliğini belirli saatler için de aktif edebilecek. Bu saatlerin dışına çıkıldığında ise Instagram bu süreçte gelen bildirimlerin bir özetini kullanıcıya aktaracak. Sessiz Mod, bugünden itibaren Avustralya, Kanada, İrlanda, Yeni Zelanda, Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere’de kullanılabilir olacak.




 

Yorum Gönder

0 Yorumlar